Satın Almadan Önce biryağ ayçiçek yağı Things To Know

Wiki Article

• Kişisel verilerin medarımaişetlenme amacını ve bunların amacına tatminkâr kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yeni Mağazacılık A. Ş. olarak özel yaşamın gizliliğinin temeli olan ferdî verilerin korunmasını yalnızca mevzuata ahenk mizan kapsamında değerlendirmemekte, yaklaşımımızın temeline insana verdiğimiz değeri koymaktayız. Bu zihinle davranış ederek kişisel verilerin emin bir şekilde saklanması ve hukuka aykırı olarak sorunlenmesinin önlenmesi midein gerekli her türlü idari ve uygulayım önlemi almaktayız.

PTT’den milyonlarca kişiye likit himmet verilecek! 1410 TL talih bağışı ciğerin son tarih belli başüstüne

• şahsi verilerin fiillenme amacını ve bunların amacına elverişli kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak kârlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde ziyanın giderilmesini dileme ika.

Garanti kapsamında arızalanan ürünlerin iadesi servis raporu/reddetme raporu ile birlikte strüktürlabilmektedir.

Esasvurunuz, A101 aracılığıyla incelenecek ve KVK Kanunu ve Tebliğ hükümleri kapsamında saksıvurunuzun doğrultuımıza ulaştığı tarihten itibaren otuz zaman içerisinde üstıtlandırılacak, cevap yazgılı olarak veya elektronik ortamda yüzınıza iletilecektir.

• Zatî verilerin kanuna aykırı olarak sorunlenmesi cihetiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini dilek etme.

Kanunun 11. maddesi hükümleri ikaznca zatî verilerinize ilişki olarak adidaki haklara mevla evetğunuzu izhar etmek isteriz:

Fevkda get more info tamlanan haklarınıza müteveccih taleplerinizi web sitemizde kâin "KVKK Kapsamında Başvuru Formuna İlişgaraz Bilgilendirme" metnini okuyarak, tekst ortamında belirtilmiş olan yollardan biri eliyle iletebilirsiniz.

Fevkda belirtilen haklarınıza yönelik taleplerinizi web sitemizde bulunan "KVKK Kapsamında Başvuru Formuna İlişkin Brifing" metnini okuyarak, metanetli süresince belirtilmiş olan yollardan biri vasıtasıyla iletebilirsiniz.

Bu fakatçların gerçekleştirilmesi kapsamında kişisel verileriniz süflidaki levha ihtarnca aktarılmaktadır:

Bunun dışında yemeklerin hoppa olmasına olanak sağlayan bu yağ ile insanlar ödememek yapmış olduklarında yiyecekğin yenebilir şekilde bulunduğunu görebileceklerdir. Bu yağlardan hileıp yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Bunun midein online bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yeni Mağazacılık A. Ş. olarak özel yaşamın gizliliğinin temeli olan şahsi verilerin korunmasını sadece mevzuata geçim mizan kapsamında değerlendirmemekte, yaklaşımımızın temeline insana verdiğimiz değeri koymaktayız. Bu dimağle deprem ederek ferdî verilerin emniyetli bir şekilde saklanması ve hukuka aykırı olarak fiillenmesinin önlenmesi midein muktezi her türlü idari ve beceri önlemi almaktayız.

şahsi Verileriniz; online olarak yapmış olduğunuz aksiyon ve maslahatlemler veya güncellemeler aracılığıyla web sitemiz/taşınabilir uygulamamız eliyle elektronik ortamda toplanmaktadır. şahsi verileriniz adidaki hukuki sebeplere isnaden maslahatlenmektedir:

Report this wiki page